Ansiklopedi&e-Ansiklopedi

Encyclopedia of  Public Relations

Halkla İlişkiler Ansiklopedisi tarihini anlatan olaylardan örnekler, değişen uygulamalar ve meslek geliştirilmiş ve genişletilmiş anahtar figürleri ile, Halkla İlişkiler alanın evrimini araştırıyor. Bu iki birim kümesi konunun ilk ve en yetkili derleme ve bir olmazsa olmaz iş, iletişim ve gazetecilik kaynağı. Halkla ilişkiler ve uygulayıcılarının mesleki olarak karşı karşıya olduğu temel sorunları içermektedir.

Encyclopedia of International Media and Communications

İçeriğinde bulunan kapsamlı medya(gazete, film, reklam) içeriğinin dünya çapında kabul görmüş geniş analizlerinden oluşur.

Encyclopedia of Rhetoric

Retorik Ansiklopedisi  çok farklı alanlardan önde gelen bilim adamları tarafından 150 orijinal, imzalı makaleler içeren bu klasikleri bir araya getiren bilgi, felsefe, edebiyat, edebiyat kuramı, kültürel çalışmalar, konuşma ve iletişim konuları içeren bir danışma kaynağıdır

International Encyclopedia of Communications 

Pennsylvania Üniversitesi ve Oxford University Press  ve Annenburg Okulu tarafından ortaklaşa yayınlanan bu ansiklopedi dizi , reklam, alan çalışmaları, konuşma, teori, sözsüz formları, fotoğraf  vb. dahil olmak üzere, iletişim alanında geniş kapsama alanı sağlar.

Encyclopedia of International Media and Communications

Britannica

Wikipedia: The Free Encyclopedia

Yorum bırakın